Árak

A Vendégház díja
Csütörtök - szombat: 19.990,- Ft/éj/vendégház (az ár bruttó ár, a kerékpárbérlésen kívül a házhoz tartozó minden eszköz használatát magában foglalja).
Vasárnap - szerda: 14.990,- Ft/éj/vendégház (az ár bruttó ár, a kerékpárbérlésen kívül a házhoz tartozó minden eszköz használatát magában foglalja).

A vendéghát befogadóképessége max. 10 fő, ennél több vendég esetén kérjük, keressen minket elérhetőségeinken.

Vendégeink a szobáikat a megérkezésük napján 14 órától foglalhatják el és a távozásuk napján reggel 10 óráig vehetik igénybe. Egyéni igényeit kérjük, jelezze a foglaláskor.

Helyfoglalás
Telefon, a honlapon keresztül vagy közvetlen e-mailben történő megkeresésre árajánlatot küldünk, melyben megjelölésre kerül a pontos időpont és ár. A helyfoglalás akkor válik érvényessé, ha a szállásdíj 20%-a a megadott bankszámlára megérkezik. Utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük, tüntessék fel a szállásfoglaló nevét és érkezésének időpontját.

Ha a szállásfoglalási díj az ajánlat elfogadását követően 3 munkanapon belül nem érkezik meg, a helyfoglalás érvényét veszti. A szállásdíj fennmaradó része az érkezéskor, a kulcsátvételkor rendezendő.

Lemondási feltételek
Az eltöltött éjszakák számának csökkenését legkésőbb 15 naptári nappal korábban lehet az előleg visszafizetése mellett. Ezt követően nem jár vissza a szálláshely foglalási díja. Amennyiben a vendég a szállást nem foglalja el, és azt nem jelezte 15 naptári nappal korábban, a helyfoglalási díj nem jár vissza. Amennyiben a vendég korábban megy el, az előre foglalt napokra szóló teljes szállásdíjat meg kell fizetni.

Szobáink nem dohányzó szobák!