Bemutatkozás

A Nyírfás Vendégház egész évben várja kikapcsolódásra, pihenésre vágyó vendégeit a Szegedtől 15km-re található Zsombó településen. Vendégházunk nem apartman jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy nem adunk ki szobákat, a ház csak egyben bérelhető. Így biztosítjuk, hogy Ön és családja, vagy baráti köre zavartalanul élvezhesse szabadságát. A Vendégházat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonosok nem laknak az ingatlanban.

Vendégházunk – mely a bejárat előtt álló, és a kertben hűsítő árnyékot adó fákról kapta nevét – Zsombó csendes mellékutcájában található. Innen a közelben található rengeteg látnivaló és kirándulóhely könnyen elérhető akár autóval, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel is.

A kevésbé aktív pihenésre vágyók a gyümölcsfákkal, virágokkal díszített kertre néző, esőtől védett teraszon, vagy a kertben található medencében, ill. annak partján kapcsolódhatnak ki.

Alaposan felszerelt konyha és grillező lehetőség segítségével lakhatnak jól vendégeink, de ha nem szeretnék idejüket főzéssel tölteni, akkor a közelben található Jóbarát Vendéglőben akár menüt is rendelhetnek.

A horgászokat a közeli településeken ponttyal, kárásszal és csukával betelepített horgásztó várja.

Vendégeink kérésére segítséget nyújtunk kulturális és szabadidős tevékenységeik tervezésében és a megszervezésben is.